Deze website maakt gebruik van cookies om de functionaliteit en het gebruiksgemak te vergroten. Als u onze website gebruikt, gaan wij er vanuit dat u hiermee akkoord gaat. Sluit

Patronenwinkel.nl

voor al uw naaipatronenWaldeck Pyrmontlaan 14a
6865HH Doorwerth

Telefoon:

06-21993912

E-mail:

Website:

http://www.patronenwinkel.nl

KvK:

09215967

Bedrijfsomschrijving:
Patronenwinkel.nl biedt eigentijdse en unieke naaipatronen die niet mogen ontbreken in jouw collectie. Of het nu gaat om kinderkleding, dames- of herenkleding, met de naaipatronen op hippenaaipatronen.nl kun je de allerleukste designs maken.

Ben je op zoek naar patronen waarmee jij die Úne hippe tas kan maken of een lieve knuffel voor jouw kindje, nichtje of neefje? Bezoek dan de website en vindt de meest uiteenlopende naaipatronen.

Social Media

Patronenwinkel.nl is actief op de volgende sociale netwerken:


Recensies


Op woensdag 26 november 2017 een bestelling geplaatst. Volgens webshop dezelfde dag verzonden. Na ruim 1,5 week nog niets ontvangen. Webshop reageert niet op mail en is telefonisch niet te benaderen. Grote twijfels bij eerlijkheid van dit bedrijf.
door: Marian op 9/5/18


Uw mening delen? Schrijf hier over uw eigen ervaring!

Welkom bij uw TheCompanyTree bedrijfsprofiel


U kunt inloggen met uw gegevens op de wijzig-pagina om uw profiel uit te breiden met extra informatie en afbeeldingen. Breng uw profiel direct onder de aandacht door deze te delen op verschillende social media.